Daewoo-Mangalia Heavy Industries

Introducere | Mesajul Presedintelui Companiei | Facilitati | Management Integrat | Mediu
Ultimile livrari | Proiecte Livrate

BINE ATI VENIT LA

DAEWOO MANGALIA HEAVY INDUSTRIES

 Incepand cu anul 1997, Daewoo-Mangalia Heavy Industries, companie infiintata prin asocierea intre renumitul constructor naval Daewoo-Shipbuilding&Marine Engineering din Coreea si santierul naval "2 Mai" Mangalia - Romania, a devenit cel mai competitiv santier naval privind constructia, conversia si reparatia de nave din zona Marii Negre.  Inca de la inceput, Daewoo-Mangalia Heavy Industries a dovedit ca detine un potential ridicat in domeniul constructiilor si reparatiilor navale, datorita amplasariii geografice, facilitatilor existente, tehnologiei avansate, programului larg de investitii cat si datorita experientei specialistilor romani si coreeni.

 Imaginea de succes pe care DMHI a reusit sa si-o creeze de-a lungul anilor se datoreaza imbunatatirii continue a activitatii de productie cat si a standardelor calitatii. Astfel, intr-o perioada de timp relativ scurta, compania a reusit sa intre in posesia Certificatului de Calitate ISO 9001:2008, Standardul de Mediu ISO 14001:2009, Standardul de Sanatate si Siguranta OHSAS 18001:2007, imbunatatindu-se capacitatea de productie de 4 ori mai mult fata de anul 1997.

 In urma adoptarii unui plan de afaceri adecvat capacitatilor de productie, compania poate realiza in fiecare an un numar de 6 nave Panamax de pana la 75 000 tdw si repara un numar de 40 nave pe an.

In ceea ce priveste activitatile sectorului constructii noi, DMHI construieste nave cu o capacitate de la 45.000 tdw pana la 70 000 tdw si portcontaniere de la 1.000 pana la 4.500 TEU

 Activitatea de constructii noi se desfasoara in paralel cu activitatea de reparatii si conversii nave. Calitatea lucrarilor de reparatii este sustinuta de certificatul MARAV obtinut in anul 2000.
 Facand fata unor cereri cat mai exigente in ceea ce priveste ingineria tehnologica si proiectarea, Daewoo-Mangalia Heavy Industries nu doreste doar sa multumeasca ci sa-si incante clientii.
Astfel, compania isi imbunatateste continuu capabilitatile tehnologice si echipamentele pentru a creste nivelul productivitatii, al calitatii si pentru a oferi servicii de incredere clientilor sai din lumea intreaga.

 In prezent, reprezentanti ai companiilor Det Norske Veritas, Lloyds Register, American Bureau of Shipping and Bureau Veritas supravegheaza direct constructia navelor din santier.

 Situat in Romania, la tarmul Marii Negre, in partea de sud a orasului Mangalia (43"latitudine si 28"34` longitudine), 45 kilometri distanta de Portul Constanta-Agigea, 2 kilometri de Portul din Mangalia, 400 km de Stramtoarea Bosfor, prin locatia strategica la Marea Neagra si deschiderea catre Marea Mediterana, santierul naval DMHI se bucura de un climat propice, care ofera cele mai bune conditii pentru constructia si reparatia de nave.