Daewoo-Mangalia Heavy Industries

Introducere | Mesajul Presedintelui Companiei | Facilitati | Management Integrat | Mediu
Ultimile livrari | Proiecte Livrate

Bine ati venit la Daewoo Mangalia Heavy Industries,

   Este placerea mea ca Presedinte & CEO al Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A. ("DMHI"), sa va intampin pe pagina web a Companiei noastre.

   Inainte de toate,as dori sa multumesc tuturor celor care au sprijinit DMHI in devenirea sa ca primul Constructor de Nave Comerciale din Europa. Suntem mandri de ceea ce am realizat, dar constienti ca lumea in care actionam este in continua dezvoltare, asadar trebuie sa ne adaptam gandirea si comportamentul corespunzator. Prin urmare, in DMHI, dezvoltarea continua este imperativa.

   Cautam noi orizonturi cu incredere si pasiune, concentrandu-ne pe o abordare de noi tipuri de proiecte bazate pe tehnologia avansata folosita inca din stadiul de proiectare pana la livrarea fiecarui proiect.

   Personalul nostru cu inalta calificare si tehnologia de top la nivel mondial de la Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co.Ltd. ne-au permis in ultimii 18 ani sa construim si sa livram peste 160 de nave comerciale noi si sa efectuam o gama larga de servicii de reparatii pentru mai mult de 360 de proiecte, asigurand clientilor nostrii incredere si calitate.

   Constructia de nave de inalta calitate si performanta implica permanenta reinnoire a santierului cu echipamente si sisteme capabile sa functioneze in unele din cele mai provocatoare si exigente medii.

   De asemenea, angajamentul nostru fata de mediu, securitatea si sanatatea angajatilor nostri si a comunitatii in care actionam, este absolut necesara.

    Astfel, DMHI ramane pe deplin angajata atat in dezvoltarea comunitatii noastre, cat si a clientilor, in scopul asigurarii prosperitatii bilaterale in viitor.

Va multumesc pentru vizita dumneavoastra pe pagina virtuala a DMHI. 


Park Do Yeong
DMHI President & CEO